انتشار مقاله مشترک اعضا محترم هیات علمی گروه مهندسی شیمی در مجله معتبر Biomass Conversion and Biorefinery

۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۷ کد : ۸۸۷ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
مقاله جناب آقای دکتر حسین بیکی و جناب آقای دکتر مجتبی کنویسی اعضا محترم هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان: Using a novel continuous bioreactor in enhancing the biogas production منتشر شد.

Using a novel continuous bioreactor in enhancing the biogas production

در مجله Biomass Conversion and Biorefinery منتشر شد.

طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور دارای ضریب تاثیر 4.987 است و در چارک کیفی اول (Q1) قرار دارد.

کسب این موفقیت را به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.