همزمان با سراسر کشور؛

حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان در راهپیمایی روز جهانی قدس

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۸:۵۰ کد : ۹۱۲ اخبار دانشگاه
دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان، همراه با خیل عظیم مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.
حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان در راهپیمایی روز جهانی قدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی قوچان اعم از اساتید فرهیخته، مدیران محترم، کارکنان محترم و دانشجویان عزیز، امروز نهم اردیبهشت ۱۴۰۱ همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، همراه با خیل عظیم مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند و همراهی و همصدایی خود با ملت مظلوم فلسطین و انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار را فریاد زدند.

امسال با توجه به کاهش فراگیری بیماری کرونا بعد از گذشت دو سال هموطنان عزیز در راهپیمایی شرکت کرده و با شعارهای خود انزجار خود را از جنایت‌های رژیم اشغالگر اسرائیل نشان دادند و حمایت خود از کودکان بی دفاع غزه و فلسطین را اعلام کردند.

کلید واژه ها: راهپیمایی روز قدس روز قدس راهپیمایی دانشگاه صنعتی قوچان