پایگاه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان، به عنوان پایگاه مقاومت بسیج برتر ادارات شهرستان قوچان انتخاب شد.

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۸ کد : ۹۲۶ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در مراسمی از برترین پایگاه های مقاومت بسیج ادارات شهرستان قوچان تقدیر به عمل آمد.

پایگاه مقاومت بسیج دانشگاه صنعتی قوچان در رتبه سوم برترین پایگاه های مقاومت بسیج ادارات شهرستان قرار گرفت و پایگاه های مقاومت بسیج شبکه بهداشت و اداره پست رتبه اول و دوم را به خود اختصاص دادند.

گفتنی است، دو نفر از همکاران محترم دانشگاه صنعتی قوچان نیز به عنوان اعضای شورای مرکزی پایگاه های بسیج ادارات شهرستان انتخاب شدند.
جناب آقای حامد علیزاده به عنوان معاونت اجتماعی و امر به معروف و همچنین جناب آقای مجتبی حسینی به عنوان معاونت خدمات و امور اجرایی انتخاب شدند.

کلید واژه ها: پایگاه بسیج نمونه پایگاه بسیج برتر دانشگاه صنعتی قوچان