ادای احترام تعدادی از کارکنان دانشگاه به مقام شامخ آیت الله آقانجفی قوچانی

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۲ کد : ۹۳۷ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۶۹
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، به مناسبت ۹ اردیبهشت سالروز وفات و روز بزرگداشت آیت الله آقانجفی قوچانی، تعدادی از کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان با حضور در مرقد آیت الله آقانجفی قوچانی به ایشان ادای احترام داشتند.
ادای احترام تعدادی از کارکنان دانشگاه به مقام شامخ آیت الله آقانجفی قوچانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، به مناسبت 9 اردیبهشت سالروز وفات و روز بزرگداشت آیت الله آقانجفی قوچانی، تعدادی از کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان با حضور در مرقد آیت الله آقانجفی قوچانی به ایشان ادای احترام داشتند.

جناب آقای دکتر کاظمی ریابی از اعضای محترم هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه و از دست اندرکاران مرقد آیت الله آقانجفی قوچانی در این مراسم به توضیحاتی در خصوص زندگی و رفتار و کردار آیت آقانجفی قوچانی و آثار به چاپ رسیده ایشان ارائه دادند.

در این مراسم جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، جناب آقای دکتر خانی دهنوئی معاونت محترم دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی، جناب آقای دکتر جعفرزاده ریاست دفتر نظارت وارزیابی دانشگاه و تعدادی از کارکنان دانشگاه، آقایان علیزاده، حسینی و جوان حضور داشتند.