مراسم پاسداشت ورود دانشجویان به دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۹ کد : ۹۴۹ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان مراسم پاسداشت ورود دانشجویان به دانشگاه صنعتی قوچان با حضور اعضای محترم هیات رئیسه، اساتید فرهیخته، مدیران محترم و دانشجویان گرامی برگزار گردید.
مراسم پاسداشت ورود دانشجویان به دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

در این مراسم جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان ضمن  خوش آمدگویی به دانشجویان عزیزی که به صورت حضوری و مجازی این جلسه را دنبال می‌نمودند بیان کردند: برای بنده باعث افتحار بزرگی است که بعد از دوران سخت کرونا مجددا در خدمت شما می‌باشم و خوشحالم که با حضور شما عزیزان شور و شادی به جو دانشگاه برگشته است.
ایشان در ادامه با اشاره به فعالیت ها و تلاش های انجام شده جهت بازگشایی مجدد داشگاه افزودند: خوشبختانه درشروع سال جدید با پیگیری ها و رهنمود هایی که از جانب ریاست محترم جمهور و وزیر محترم علوم تحقیقات فناوری صورت پذیرفت، تمامی دانشگاه های کشور تلاش کردند تا بعد از تعطیلات نوروز بازگشایی صورت بگیرد و ما نیز در دانشگاه صنعتی قوچان به تبع این مورد توانستیم مرحله به مرحله بازگشایی رو پیش ببریم.

ایشان در ادامه خاطر نشان کردند: هدف اصلی ما در دانشگاه این است، شرایطی را محیا نماییم تا موجب ترقی و بالندگی تمامی دانشجویان عزیز برای خدمت به جامعه اسلامی عزیزمان شود.

دکتر مهدویان در پایان فرمودند: لازم است در پایان تشکر ویژه ای از ریاست محترم جمهور و وزیر محترم علوم فناری اطلاعات داشته باشم که با پیگیری ها و رهنمودهایشان باعث بازگشایی دانشگاه ها شدند.
همچنین بابت تلاش ها و فعالیت های همکاران محترم در دانشگاه لازم است از معاونین محترم، مدیران، اساتید و کارکنان عزیز تقدیر و تشکر نمایم.

در ادامه این جلسه جناب آقای دکتر انزابی نژاد مدیر محترم آموزش نیز توضیحات آموزشی را برای دانشجویان محترم ارائه نمودند.

اجرای موسیقی مقامی و سخنرانی جناب آقای خاکپور به عنوان کارشناس مشاوره از دیگر برنامه های این مراسم بود.