۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۵ کد : ۹۵۰ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۲۵
دیدار صمیمی جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان با همکاران محترم حوزه اداری و مالی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان و جناب آقای دکتر بیکی معاونت محترم اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه با همکاران محترم حوزه مالی دیدار کردند.

در این دیدار جناب آقای دکتر مهدویان ضمن خداقوت به همکاران این حوزه بابت فعالیت ها و امور محوله انجام شده، از همکاران زحمتکش حوزه مالی تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

در ادامه از دیگر قسمت های حوزه اداری نیز بازدید به عمل آمد و از زحمات این عزیزان تقدیر شد.