با حکم دکتر عرفان خسرویان؛

جناب آقای دکتر مهدی چم‌پور به عنوان سرپرست آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران شهید رجایی قوچان منصوب شد.

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۶ کد : ۹۵۱ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۲۱
دکتر عرفان خسرویان طی حکمی جناب آقای دکتر مهدی چم‌پور را به سمت سرپرست آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران شهید رجایی قوچان منصوب کرد.

با حکم دکتر عرفان خسرویان؛
سرپرست آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران شهید رجایی قوچان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان و به نقل از اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در متن انتصاب آمده است:
جناب آقای مهدی چم‌پور
با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و توانمندی‌های ارزشمند جناب‌عالی به موجب این حکم به عنوان
«سرپرست آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران شهید رجایی قوچان»
منصوب می‌شوید.
انتظار می‌رود با اتکا به خداوند متعال و با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی با رعایت اصول «عدالت‌محوری»، «انقلابی‌گری»، «مردم‌داری»، «پاکدستی و فسادستیزی» و «قانون‌مداری»، در پیگیری ماموریت‌های محوله و جلب همکاری استادان، مدیران، کارکنان و دانشجویان، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مهارت‌افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کارتیمی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» به کار گیرید.
مزید توفیقات جنابعالی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی و انقلابی سیزدهم، ظل توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) و رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

آقای دکتر چم‌پور در یک دوره 5 ساله از 90 تا 95 برای تحصیل دوره دکتری راهی دانشگاه صنعتی گراتس اتریش شد و در این مدت با شرکت در فرصت مطالعاتی دانشگاه ماساچوست، جایزه مارشال پلن ایالات متحده را دریافت کرد؛ در نهایت فوق دکتری خود را از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران گرفت.

وی عضو هیأت علمی همین رشته در دانشگاه صنعتی قوچان و استاد همکار دانشگاه فردوسی مشهد، برنده چندین جایزه از بنیاد ملی نخبگان  و ریاست انجمن بینایی ماشین و پردازش تصویر ایران، سمت دیگر وی به شمار می‌رود.

جناب آقای دکتر چم پور معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان را نیز عهده‌دار می‌باشد.