نشست معاونان دانشجویی دانشگاه های استان خراسان رضوی برگزار شد.

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۲ کد : ۹۵۲ اخبار دانشگاه
نشست معاونان دانشجویی دانشگاه های استان خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در این مراسم که روز پنج شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه و در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر چم‌پور معاونت محترم آموزشی و پژوهشی، جناب آقای دکتر خانی دهنوئی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی، جناب آقای دکتر فربد مدیریت محترم دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان حضور داشتند.

شرکت در نشست‌های عمومی و حضور در کارگروه‌های تخصصی از دیگر برنامه ها بود که ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان به همراه هیات همراه در این برنامه ها نیز حضور داشتند‌.

دیدار با مسئولین سازمان امور دانشجویان و مسئولین صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم پیرامون مسائل حوزه دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان از دیگر پیگیری‌هایی بود که در این روز صورت پذیرفت.