مدیر گروه مهندسی مکانیک و صنایع دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد

۳۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۵ کد : ۱۰۴ اخبار دانشگاه اخبار آموزشی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر دانیال قهرمانی مقدم به عنوان مدیر گروه مهندسی مکانیک و صنایع این دانشگاه منصوب شد.
مدیر گروه مهندسی مکانیک و صنایع دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر دانیال قهرمانی مقدم  به عنوان مدیر گروه مهندسی مکانیک و صنایع این دانشگاه منصوب شد.

در این حکم آمده است؛

سلام علیکم؛
 احتراماٌ نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب جناب عالی به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از تاریخ 1399/04/30 تا 1401/04/30 به مدت دو سال به عنوان “مدیرگروه مهندسی مکانیک و صنایع” در دانشگاه صنعتی قوچان منصوب می شوید.
امید است با پشتکار، دلسوزی و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره‌گیری از ظرفیتهای موجود در دانشگاه در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه موفق باشید.