اخذ مجوز ایجاد رشته جدید کارشناسی ارشد نانو فناوری در دانشگاه صنعتی قوچان

۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۱ کد : ۱۰۴۴ اخبار دانشگاه اخبار آموزشی
تعداد بازدید:۱۵۸
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مجوز رشته جدید نانو فناوری در مقطع کارشناسی ارشد و در دانشگاه صنعتی قوچان اخذ گردید.
اخذ مجوز ایجاد رشته جدید کارشناسی ارشد نانو فناوری در دانشگاه صنعتی قوچان

جناب آقای دکتر آرمان نجاتی، معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان اظهار کرد: شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی موافقت قطعی خود را نسبت به اخذ دانشجو در رشته نانو در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی قوچان اعلام کرده است.

وی افزود: رشته نانو فناوری با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته و اولین رشته نانو در این دانشگاه است که بر اساس سیاست‌های نقشه جامع علمی کشور ایجاد شده است.

جناب آقای دکتر نجاتی یادآور شد: دانشگاه صنعتی قوچان از مهرماه سال جاری در این رشته دانشجو پذیرش خواهد کرد.