اطلاعیه پذیرش کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۱

۱۳ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۰ کد : ۱۱۷۲ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها اخبار آموزشی
اطلاعیه پذیرش کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۱

با عرض سلام ،تبریک و خوش آمدگویی به تمامی پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ناپیوسته  سال 1401 در دانشگاه صنعتی قوچان

ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد در دو مرحله زیر انجام می شود :

الف- ثبت نام الکترونیکی.

ب - تحویل حضوری مدارک.

الف- ثبت نام الکترونیکی

جهت ثبت نام الکترونیکی، از ساعت 10 روز دوشنیه مورخ14 /06/1401  لغایت پایان روز جمعه مورخ 18/06/1401

در سامانه جامع آموزشی دانشگاه صنعتی قوچان به نشانی  https://golestan.qiet.ac.ir  مراجعه فرمایید.

شناسه کاربری  و گذر واژه ورود به سامانه آموزشی گلستان به شرح ذیل می باشد.

شناسه کاربری: شماره داوطلبی+u011

گذرواژه :  کدملی ده رقمی (با صفر اول)

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام الکترونیکی

1. گواهی رتبه اولی صادر شده توسط معاونت آموزش دانشگاه و یا موسسه آموزش عالی محل تحصیل دوره کارشناسی (منحصراً مربوط به پذیرفته شدگان با استفاده از سهمیه رتبه اول)
  2.  اسکن عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری با رعایت شئونات اسلامی
  3.  اسکن شناسنامه تمام صفحات
  4. .اسکن کارت ملی پشت و رو
  5. اسکن اصل گواهی موقت یا اصل مدرک فارغ التحصیلی معتبر( برای پذیرفته شدگانی که گواهی موقت یا دانشنامه دریافت کرده اند) یا فرم معدل ( برای دانشجویان سال آخر)
  6. اسکن مدرک نظام وظیفه(ثبت نام در سامانه سخا و درخواست معافیت تحصیلی)

تذکر1 : دانشجویان مشمولی که بارگذاری مدارک نظام وظیفه خود را در مرحله ثبت نام الکترونیک انجام ندهند،حداکثر تا زمان تحویل حضوری مدارک فرصت دارند .

تذکر2 : برای دانشجویانی که مشمول هستند در زمان ثبت نام اینترنتی امکان پرینت نامه درخواست معافیت تحصیلی به صورت الکترونیکی در سیستم آموزشی گلستان برای آنان فراهم گردیده است لذا، دانشجویان محترم نسبت به پرینت نامه مذکور اقدام و به انضمام کپی آخرین مدرک تحصیلی، کپی کارت ملی ، نامه انصرافی ( صرفاً برای دانشجویان انصرافی) جهت دریافت معافیت تحصیلی به دفاتر پلیس +10 محل سکونت ارائه و اصل معافیت تحصیلی را همراه سایر مدارک تحصیلی در زمان ثبت نام حضوری یا از طریق پست به دانشگاه ارسال نمایند .

ب- تحویل حضوری مدارک

.1 اصل گواهی رتبه اولی صادر شده توسط معاونت آموزش دانشگاه و یا موسسه آموزش عالی محل تحصیل دوره کارشناسی (منحصراً مربوط به پذیرفته شدگان با استفاده از سهمیه رتبه اول)

1. سه قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری با رعایت شئونات اسلامی (پشت نویسی شده)
  2. یک سری فتوکپی شناسنامه تمام صفحات
  3. فتوکپی کارت ملی پشت و رو
  4. فتوکپی کارت پایان خدمت/معافیت/برگ اعزام به خدمت مهلت دار
  5. تکمیل فرم میانگین معدل مخصوص دانشجویان سال آخر (فرم در پیوست موجود می باشد.)
  6. تکمیل فرم مشخصات فردی پذیرفته شده در سامانه ثبت نام الکترونیکی(پس از رؤیت ، تکمیل، چاپ، امضاء و در هنگام ثبت نام حضوری تحویل شود.)
  7. اصل گواهی موقت یا اصل مدرک فارغ التحصیلی معتبر برای پذیرفته شدگانی که گواهی موقت یا دانشنامه دریافت کرده اند. فارغ التحصیلان قطعی غیر مشمول با تاریخ فارغ التحصیلی حداکثر تا تاریخ 31/06/1401
  8. در صورت آماده نبودن مدرک کارشناسی ارائه نامه معتبر از دانشگاه با ذکر تاریخ و معدل فارغ التحصیلی الزامی می باشد.
  9. تکمیل فرم تعهدنامه آموزش رایگان و تعهدنامه وزارتی )برای دوره های روزانه( پس از رؤیت و تکمیل چاپ امضاء و در هنگام مراجعه حضوری تحویل شود(فرم در پیوست موجود می باشد.)
  10. اصل موافقت نامه رسمی از سازمان محل خدمت، مربوط به شاغلین در مؤسسات و دوایر دولتی( آموزش و پرورش- قوه قضائیه نیروهای مسلح ....)
  11. تکمیل فرم تعهدنامه ویژه دانشجویان شبانه- نوبت دوم- شهریه پرداز (دوره های مختلف) (پس از رؤیت و تکمیل چاپ امضاء و در هنگام ثبت نام حضوری تحویل شود).
  12. کارنامه دوره کارشناسی.

تذکر مهم: - دانشجوی گرامی با توجه به اینکه اداره آموزش از تحویل هر گونه مدرک به دانشجو در طی مدت تحصیل معذور است لذا توصیه می گردد دو نسخه کپی و فایل الکترونیکی مدارک اسکن شده را برای موارد ضروری برای خود تهیه فرمایید.

** بهمراه داشتن اصل مدرک شناسنامه و کارت ملی متقاضی جهت تطبیق الزامی  می باشد.

** انتخاب واحد به صورت گروهی توسط دانشگاه انجام می شود و برگزاری کلاسها در ترم جاری حضوری می باشد.

دانلود فرمهای دستورالعمل ارشد 1401