به مناسبت فرارسیدن هفته سرآمدی آموزش و گرامیداشت روز معلم و استاد انجام شد :

معرفی سرآمدان و اساتید برتر آموزشی دانشگاه صنعتی قوچان در سال ۱۴۰۳

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۸ کد : ۲۰۶۵ اخبار دانشگاه اخبار آموزشی
معرفی سرآمدان و اساتید برتر آموزشی دانشگاه صنعتی قوچان در سال ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، از سرآمدان و اساتید برتر آموزشی دانشگاه در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، تجلیل به عمل آمد. در این مراسم که با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، میهمانان برجسته از سطح شهرستان، اعضای هیئت علمی و مدرسین مدعو دانشگاه همراه بود، فرصتی دست داد تا از تلاش‌ها و دستاوردهای اساتیدی که در زمینه‌های مختلف آموزشی پیشگام بوده‌اند، قدردانی شود.

در این مراسم، اساتید برتر آموزشی که در طول سال تحصیلی 1403-1402 با تعهد و تخصص خود به ارتقاء سطح آموزشی دانشگاه کمک کرده‌اند، به شرح ذیل مورد تقدیر قرار گرفتند. به هر یک از این اساتید، لوح تقدیر و تندیس‌های یادبود اهدا شد تا نشانی از سپاس و احترام دانشگاه به تلاش‌های آن‌ها باشد. دانشگاه صنعتی قوچان با برگزاری این مراسم نشان داد که ارزش‌گذاری بر تعالی آموزشی را در اولویت‌های خود قرار داده و به پیشرفت و توسعه علمی جامعه متعهد است. روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های ارزشمند اساتید و سرآمدان برتر آموزشی، برای تمامی اساتید دانشگاه آرزوی توفیق و موفقیت نموده و آرزومند است با حمایت و همت بلند اساتید دانشگاه، اعم از اعضای هیئت علمی و مدرسین مدعو، شاهد رشد و توسعه فعالیت‌های آموزشی و همچنین اجرای نقش رسالت اجتماعی دانشگاه در سطح جامعه باشیم.

اسامی اساتید برتر و سرآمدان آموزشی دانشگاه صنعتی قوچان در سال 1403

1. استاد برتر آموزشی گروه مهندسی کامپیوتر  .......  سرکار خانم دکتر زهرا اسکندری

2. استاد برتر آموزشی گروه مهندسی عمران  .......   جناب آقای دکتر علی منصوری

3. استاد برتر آموزشی گروه مهندسی صنایع   .......   جناب آقای دکتر حمید سازگاران