از سوی شورای گسترش و برنامه‌‌ریزی آموزش عالی؛

مجوز پذیرش دانشجو در یک رشته گرایش کارشناسی‌ارشد در دانشگاه صنعتی قوچان اخذ شد

۲۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۸ کد : ۲۱۰۷ اخبار دانشگاه اخبار آموزشی
مجوز پذیرش دانشجو در یک رشته گرایش کارشناسی‌ارشد در دانشگاه صنعتی قوچان اخذ شد

دانشگاه صنعتی قوچان با افتخار اعلام می‌دارد که شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، مجوز پذیرش دانشجو در رشته مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید در مقطع کارشناسی ارشد را به دانشگاه اعطا کرده است. این مجوز، نشان‌دهنده تعهد دانشگاه به توسعه تحصیلات تکمیلی و تقویت بنیه پژوهشی دانشجویان است.

با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌های دانشگاهی، این رشته جدید از مهرماه ۱۴۰۳ دانشجو می‌پذیرد و انتظار می‌رود که با تاسیس این رشته، آموزش عالی دانشگاهی و شاخص‌های پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان به مراتب ارتقا یابد. دکتر سید محمدعلی امین یزدی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، در این باره گفت: «این موفقیت، حاصل تلاش‌های مستمر و برنامه‌ریزی دقیق دانشگاه در راستای توسعه رشته‌های تحصیلات تکمیلی و ارتقای سطح علمی و پژوهشی دانشگاه است.»