راهیابی دو نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان به مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد غیرمتمرکز علمی-دانشجویی کشوری

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۳ کد : ۲۱۲۵ اخبار دانشگاه اخبار آموزشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در مرحله مقدماتی بیست و نهمین المپیاد غیرمتمرکز علمی دانشجویی کشوری که در تاریخ 31 فروردین 1403 با حضور دانشگاه های منطقه 9 کشور شامل (دانشگاه فردوسی مشهد، حکیم سبزواری، سمنان، بیرجند، بجنورد، نیشابور، سمنان، صنعتی شاهرود، دامغان و ...) برگزار شد، دو نفر از دانشجویان شایسته دانشگاه صنعتی قوچان، به نام های آقایان مهدی فرهمند دانشجوی رشته مهندسی صنایع و امیر حسین کاری  دانشجوی رشته مهندسی عمران با کسب امتیازات لازم موفق شدند به مرحله نهایی کشوری راه یابند. گفتنی است در رشته مهندسی صنایع در بین دانشگاه های منطقه 9 کشوری تنها آقای مهدی فرهمند از دانشگاه صنعتی قوچان به مرحله کشوری راه یافتند.
  این موفقیت و دستاورد ارزشمند آموزشی را خدمت این دو دانشجوی عزیز، سایر دانشجویان شایسته و تلاشگر، اساتید گرانقدر و بویژه اساتید این دو دانشجوی برگزیده و همه اعضای جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض می‌کنیم و ضمن آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون برای اعضای دانشگاه، امیدواریم با تلاش و همت دانشجویان و اساتید گرامی و حمایت و پشتیبانی سایر حوزه‌های دانشگاه، شاهد موفقیت های افتخارآفرین بیشتر در زمینه‌های گوناگون، برای دانشگاه صنعتی قوچان باشیم .