بازدید اعضای هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی قوچان از فرایند برگزاری امتحانات

۰۴ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۱ کد : ۲۱۲۸ اخبار دانشگاه اخبار آموزشی
بازدید اعضای هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی قوچان از فرایند برگزاری امتحانات

در روز یکشنبه، سوم تیر ماه ۱۴۰۳، اعضای محترم هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی قوچان از فرایند برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی سال ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بازدید به عمل آوردند. این بازدید با هدف اطمینان از روند مناسب و استاندارد برگزاری امتحانات و همچنین بررسی محیط امتحانی دانشجویان انجام شد. امتحانات پایان ترم که از بیست و نهم خرداد ماه آغاز شده، تا چهاردهم تیر ماه ادامه خواهد داشت.

در این دوره، ۳۰۴ جلسه امتحانی در نظر گرفته شده است که توسط ۲۱ مراقب مجرب و متعهد، با دقت و حساسیت بالا نظارت می‌شوند تا امتحانات در بهترین شرایط ممکن برگزار گردد. هیئت رئیسه دانشگاه ضمن بازدید از سالن‌های امتحانی، از نزدیک شاهد تلاش‌ها و همت بالای دایره امتحانات برای برگزاری امتحاناتی عادلانه و منصفانه بودند.

این بازدید نشان از تعهد دانشگاه به ارتقاء کیفیت آموزشی و ایجاد فضایی سالم و رقابتی برای دانشجویان داشت. دانشگاه صنعتی قوچان از تمامی اساتید، کارکنان و کادر اجرایی که در این فرایند مشارکت داشته‌اند، قدردانی نموده و برای تمامی دانشجویانی که در حال گذراندن امتحانات هستند، آرزوی موفقیت می‌نماید.