دانشگاه صنعتی قوچان: پیشتاز در بهره‌وری انتشار مقالات علمی

۲۰ تیر ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۸ کد : ۲۱۵۰ اخبار دانشگاه اخبار آموزشی
دانشگاه صنعتی قوچان: پیشتاز در بهره‌وری انتشار مقالات علمی

دانشگاه صنعتی قوچان در رتبه اول بهره‌وری انتشار مقالات علمی

در بین دانشگاه‌های صنعتی با قدمت زیر ۴۰ سال قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر مجید مهدویان، ریاست دانشگاه، اعلام کرد که بر اساس گزارش بهره‌وری انتشار مقالات علمی دانشگاه‌های کشور که توسط پایگاه‌های ISC و WOS منتشر شده است، دانشگاه صنعتی قوچان از نظر شاخص متوسط ضریب تأثیر نشریات دانشگاهی، در بین دانشگاه‌های صنعتی با قدمت زیر ۴۰ سال، در رتبه اول قرار گرفته است که این دستاورد مهم، نشان‌دهنده کیفیت بالای مقالات علمی منتشر شده توسط اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشگاه می‌باشد.

دانشگاه صنعتی قوچان در بین دانشگاه‌های صنعتی با قدمت زیر ۲۰ سال،

جایگاه هشتم کشوری را کسب کرد.

دکتر مهدویان همچنین بیان داشت که بر اساس این گزارش، دانشگاه صنعتی قوچان در بین دانشگاه‌های صنعتی با قدمت زیر ۲۰ سال، در جایگاه هشتم کشوری قرار گرفته است. این موفقیت حاصل تلاش‌های بی‌وقفه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه می‌باشد که با همت و پشتکار خود این جایگاه مهم را برای دانشگاه صنعتی قوچان به ارمغان آورده‌اند. دکتر مهدویان از تمام اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برای دستیابی به این دستاوردهای مهم تشکر کرد و آرزو نمود که با همدلی و همکاری تمام مجموعه دانشگاهی، شاهد دستاوردهای بیشتر و بزرگ‌تری در آینده باشیم.