درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی قوچان در مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد غیرمتمرکز علمی-دانشجویی کشوری

۲۱ مهر ۱۴۰۳ | ۲۱:۰۴ کد : ۲۲۳۷ اخبار دانشگاه اخبار آموزشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در مرحله نهایی (کشوری) بیست و نهمین المپیاد غیرمتمرکز علمی-دانشجویی کشوری که در تاریخ 5 مرداد 1403 برگزار گردید، آقای مهدی فرهمند دانشجوی رشته مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی قوچان موفق به کسب رتبه سوم و دریافت مدال برنز شدند.

دانشگاه صنعتی قوچان این موفقیت و دستاورد ارزشمند آموزشی را خدمت ایشان، سایر دانشجویان شایسته و تلاشگر دانشگاه، اساتید گرانقدر و بویژه اساتید این دانشجوی برگزیده و همه اعضای دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و ضمن آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون برای تمامی اعضای دانشگاه، امیدوار است با تلاش و همت دانشجویان و اساتید گرامی و حمایت و پشتیبانی سایر حوزه‌های دانشگاه، شاهد موفقیت های افتخارآفرین بیشتر در زمینه‌های گوناگون، برای دانشگاه صنعتی قوچان باشیم.

لازم به ذکر است نتایج مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد غیر متمرکز علمی دانشجویی کشور در سایت زیر قابل مشاهده است.

با آرزوی توفیق الهی

حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان