برای چهارمین سال پیاپی اتفاق افتاد؛

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی قوچان در بین یک درصد دانشمندان پراستناد جهان

افتخاری دیگر برای دانشگاه صنعتی قوچان
۰۱ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۷ کد : ۵۶۷ اخبار دانشگاه
جناب آقای دکتر حسن کریمی مله عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی قوچان به عنوان یکی از دانشمندان پراستناد جهان از سوی پایگاه استنادی Web of Science برای چهارمین سال پیاپی برگزیده شدند.
عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی قوچان در بین یک درصد دانشمندان پراستناد جهان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، بر اساس فهرست 2021 پژوهشگران پراستناد جهان، جناب آقای دکتر کریمی مله در دو زمینه علمی شیمی و علوم کشاورزی به عنوان دانشمند پراستناد برگزیده شدند.

فهرست اسامی دانشمندان پراستناد جهان توسط معتبرترین پایگاه استنادی جهان وب او ساینس (Web of Science) به صورت سالیانه ارائه می شود.

اسامی این پژوهشگران از انتشاراتی استخراج می شود که از نظر استناد و سال انتشار در نمایه وب او ساینس جزو پژوهشگران ۱% برتر جهان به شمار می روند.

فهرست سال 2021 شامل 6389 محقق است که 6176 نفر آن ها تنها در یکی از زمینه های علمی ESI و 213 نفر در بیش از یک زمینه علمی ESI دارای عملکردی استثنایی بوده و به عنوان دانشمند پراستناد برگزیده شده اند.

در این فهرست اسامی ۲۶ نفر از برندگان جایزه نوبل از جمله اسامی ۳ تن از برندگان جایزه نوبل سال جاری نیز دیده می شود.

برای تهیه این فهرست که بر دستاوردهای تحقیقاتی مدرن تمرکز دارد تنها مقالات پراستناد نمایه شده در مجموعه Web of Science Core Collection طی دوره 11 ساله 2009 تا 2019 مورد بررسی قرار می گیرند.

در این فهرست تعداد اندکی از محققان در بیش از یک موضوع و رشته مختلف به عنوان دانشمند پراستناد شناخته می شوند و مایه افتخار و خورسندی همه اعضای خانواده دانشگاه صنعتی قوچان است که جناب آقای دکتر کریمی مله عضو هیات علمی فرهیخته و متواضع گروه شیمی در این زمره برگزیده شده اند.

کسب این عنوان افتخارآمیز و موفقیت بزرگ را به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.

کلید واژه ها: دکتر کریمی مله عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان یک درصد دانشمند برتر جهان دانشمندان برتر جهان یک درصد 1% دانشمند برتر جهان دانشگاه صنعتی قوچان