۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۳ کد : ۹۴۷ اخبار دانشگاه اخبار آموزشی
تعداد بازدید:۱۰۷
دیدار صمیمی جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان با همکاران محترم حوزه آموزش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر چم پور معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه و  جناب آقای دکتر خانی دهنوئی معاونت محترم دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با همکاران محترم حوزه آموزشی دیدار کردند.

در این دیدار جناب آقای دکتر مهدویان ضمن خداقوت به همکاران این حوزه بابت فعالیت های انجام شده از همکاران محترم حوزه آموزشی تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

در این دیدار جناب آقای دکتز انزابی نژاد مدیر محترم حوزه آموزشی نیز گزارشی کوتاه از فعالیت ها و برنامه های این حوزه در گذشته و آینده ارائه نمودند.